Wat vinden anderen van Hit 2B Fit

Wij delen graag de ervaringen van de deelnemers van Hit 2B Fit met je. Want wat jij van ons vindt is voor ons goud waard.

Reacties van onze klanten

Wij hechten grote waarde aan de mening van onze klanten over onze trainingen, bootcamps, clinics en teambuildingactiviteiten. Deze mening delen we graag met je zodat jij ook een indruk krijgt van de ervaring van anderen. Lees hier de reacties van particulieren en bedrijven.
Wil jij ook een reactie achterlaten?  Laat een comment  achter of schrijf een recensie op onze Facebookpagina.

MAAK KENNIS MET DE LEDEN VAN FIT-BOKSEN BOOTCAMP

Ik ben Wendy, 43 jaar, alleenstaande moeder van 3 kinderen. Fit-Boksen Bootcamp brengt mij 2 uur in de week even tijd voor mijzelf. Altijd weer trots op mijzelf als ik thuis kom. Naast spieropbouw en conditie, maak ik met boksen mijn hoofd leeg en sla ik frustraties van mij af. Hierdoor voel ik mij weer helemaal in balans!

 

Ik ben Corry, 49 jaar, getrouwd, moeder van 3 én oma van een kleindochter (en een tweede op komst). Ik ga twee a drie keer per week naar Fit-Boksen Bootcamp. Ik merk dat ik mij daar heel goed bij voel. Niet alleen fysiek maar ook mentaal maakt het mij sterk. Ik vind het echt super leuk en ga er elke keer weer graag naartoe.

Ik ben Samantha, 33 jaar, moeder van 2 dochters.
Ik kom nu al bijna een jaar naar de fit-boksen bootcamp omdat je in 1 uur je hele lijf aan het trainen bent. Zowel fysiek als mentaal word je uitgedaagd. Dit geeft na afloop altijd weer veel energie. Even dat moment voor jezelf. De groep is divers, er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor plezier. We zijn er voor elkaar. Zoals Debby altijd zegt: vallen mag, opstaan moet!

Ik ben Monique, 34 jaar oud. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik boks 2x in de week bij Hit 2B Fit. Ik doe dit al bijna een jaar. Ik kom boksen om fit te blijven en mijn gewicht een beetje op pijl te houden. En met zo een leuke groep dames is het echt altijd weer een feestje!

 


Mijn naam is Rianne, 39 jaar, getrouwd en 2 kinderen. Boksen… dat was altijd al een droom van mij. Eerst vanwege de gedachte om de onrust uit mijn lijf te kunnen boksen. Nu juist meer om actief bezig te zijn, mijn hoofd leeg te maken en mentaal sterker te worden. Met boksen ga ik echt “uit mijn hoofd” om in de juiste flow te kunnen komen. Soms is dat lastig, maar wat geeft dat een kick als het lukt.

Boksen voor bedrijven 

Als onderdeel van een cultuurproject heeft Debby op 4 april een boksclinic gegeven aan onze collega’s bij Vanbreda Risk & Benefits. Een inspirerende clinic over hoe je zelf de regie kunt pakken met focus, lichaamstaal en taalgebruik. En hoe je zelfvertrouwen kunt creëren en elkaar kunt coachen.

Het persoonlijke verhaal van Debby in combinatie met laagdrempelige boksoefeningen zorgde voor alleen maar positieve reacties. Een echte aanrader!

VanBreda Risk & Benefits

Boksinspiratie-sessie

Wij, de buitendienst van Louis Widmer, hebben genoten van een meer dan geweldige boks-inspiratiesessie.

Deze had ik bedacht voor onze Year end Meeting afgelopen december als afwisseling en onderbreking van de vergadering.
Het sportieve gedeelte was zeer welkom en het is altijd leuk om je collega’s een goede linkse of rechtse te geven.
Daarnaast heeft Debby ook voor een stukje verdieping gezorgd en het boksen als metafoor gebruikt.
Dit is meer dan geweldig ontvangen en onze collega’s hebben het er nu nog over en gebruiken de verdieping in het dagelijks leven. Zowel privé als zakelijk.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden, Debbie brengt beide onderdelen met zoveel passie en beleving, een belangrijke bijdrage die tot succes leidt.
De boks-inspiratiesessie is een geweldig evenement die je moet meemaken.

- Peter Luyting

General Manager, Louis Widmer Nederland

De boksclinic van Hit 2B Fit was echt te gek! Met veel enthousiasme gegeven en goed opgebouwd. In de groep was iedereen redelijk sportief, maar het was bikkelen en zweten (op een leuke manier)! De spierpijn daarentegen…… 

-Willemijn, Neyenrode Business University

Vitaliteitstraining bedrijven

Debby geeft Bijzonder Boksen aan onze deelnemers van de dagbesteding en dat doet ze fantastisch! Debby heeft per persoon een passende aanpak en voelt goed aan wie wat nodig heeft. Ze weet iedereen te motiveren en iedereen voelt zich zichtbaar trots en sterk na een training. Echt helemaal top!

-Floor, Zorgboerderij Griftenstein & Zorg

Bijzonder Boksen

Wij hebben toch zo genoten van jouw les! Het was leuk, gezellig en inspirerend. Je wist ook zoveel enthousiasme over te brengen. Wij zullen jouw zeker binnen en buiten onze organisatie aanbevelen.

-Pauline, RIVM

Teambuilding samen met jongeren met een beperking

Met brandweerpost Ruinen heeft 1.5 uur enorm genoten van sportieve teambuilding, bokstraining een aangename verrassing. Hier kun je iets mee..

Echt een aanrader/opkikker, je kunt meer dan je denkt. De juiste toon op de juiste plaats. Deze dame wist ons te raken. Een dame met 2 rechterbokshandschoenen.

Je krijgt er weer energie van. Als je weet wie je tegenover je hebt ga je samen door het vuur. Moe maar zeer voldaan.
Grens verleggend, opgeven bestaat niet.

Je kunt ( samen) meer dan je denkt..

Andre, Brandweer veiligheidsregio Drenthe

Boksinspiratie-sessie

“You struggle, you get hit, you fall, you get back up again! Life happens, what are YOU going to do about it. Hit back – stand up and become you!”

Regina Perez, Nauta Dutilh

Boks-inspiratiesessie

 “Een gezellige les vol inspiratie, waar je zowel stof tot nadenken én lekkere spierpijn aan overhoudt J!”

Tunaya Albertzoon, Nauta Dutilh

Boks-inspiratiesessie

Bedrijven waar we trots op zijn

Personal training

Elke dinsdag heb ik pt training. Het is elke week een uur lang los gaan. Het is een zware les, Debby laat me vanaf de 1e minuut zweten! Maar op een goede manier. Een uur lang kan ik alles maar dan ook echt alles los laten. En dat gevoel is echt fijn. Ik ben alleen maar met het boksen bezig. Het veranderd mijn lijf en mijn gedachten. Ik kan nu zeggen dat ik anders denk over mij zelf (ik ben veel positiever). En dat alles door 1 vrouw die een fantastische personal trainer is. Elke week ga ik met een goed gevoel naar de les en met een nog beter gevoel weer naar huis!! Ik kan iedereen haar aanraden!! -Jill

Fit-Boksen Personal Training

Debby is een zeer bekwame en gedreven coach. Ze helpt je echt je kracht te ontdekken en het beste uit jezelf te halen.
De trainingen zelf zitten altijd leuk in elkaar en zijn lekker pittig!
Ook het buiten trainen is super fijn en geeft letterlijk veel lucht.
#youdecide what’s to stop you?

-Nicole

Fit-Fighting Bootcamp

Door Debby haar enthousiasme en inspiratie heb ik 2 maanden geleden de stap gezet om haar hulp in te schakelen als Personal Trainer. En ik heb daar geen moment spijt van gehad. Op lichamelijk én geestelijk vlak voel ik me zoveel beter! Ze motiveert mij iedere keer weer en trekt je mee in haar enthousiasme! Wat ben ik ontzettend blij dat ik 2 maanden geleden deze stap heb gezet!  -Wendy

Fit-Boksen Personal Training

Echt een aanrader om een small group training te volgen bij Debby. Een intensieve training waarbij je gemotiveerd blijft tot het einde. Heerlijk in de buitenlucht. Na afloop is je hoofd gegarandeerd leeg en voel je je fysiek voldaan. Ik kan niet wachten tot de volgende les!

-Malou

Small Group Training

Debby geeft geweldige boks trainingen. De tijd vliegt voorbij en je doet een super full body workout. Ik Kan dit iedereen aanraden! -Roos

Fit-Boksen Bootcamp

Bijzonder Boksen

Enrique is zowel fysiek als mentaal een stuk sterker geworden sinds hij bokst. Hij heeft luchtwegproblematiek en het gaat momenteel heel goed met hem. Sleutelwoorden zijn die passen bij deze vorm van boksen zijn:
doorzettingsvermogen, weerbaarheid, respect, kopieergedrag (leerbaar). Ook op sociaal gebied heeft het ook een positieve uitwerking. Hij leert onder andere hoe hij met andere mensen om moet gaan.

Moeder Enrique (18 jaar Down-Syndroom)

Bijzonder Boksen

“Bij het boksen heb ik geleerd om beter voor mijzelf op te komen. Ik heb geleerd dat ik niet steeds naar beneden moet kijken en mijn kin omhoog mag doen.”

Yael (12 jaar, leerling)

Bijzonder Boksen

Boksen is voor mijn dochter, afgezien dat ze er erg gemotiveerd voor is en dat ze het leuk vindt om met anderen samen te boksen, een manier om haar met haar zelfvertrouwen te helpen. Ze bokst nu een paar maanden en durft nu kinderen tegen te spreken, waar ze voorheen erg bang was. Zowel de school als haar oma hebben afzonderlijk van elkaar aangegeven dat ze een verandering bij haar hebben gezien met betrekking tot assertiviteit.

Moeder Bijzonder Boksen leerling (12 jaar)

Bijzonder Boksen

Met de bokslessen leert Roos meer beheersing van haar motoriek. Ze is erg sterk maar ook vaak onbeheerst. Met boksen leert ze haar kracht effectief te beheersen, iets wat met andere sporten niet zo goed tot ontwikkeling komt. Mentaal geldt eigenlijk hetzelfde. Ze kan zich vaak onbeheerst gedragen en daarom soms slecht met haar emoties overweg. Bij het boksen leert ze zich beter te beheersen, om minder effectief even te stoppen en haar balans opnieuw terug te vinden.

Vader Roos (17 jaar)

Bijzonder Boksen

Ik voel mij zo vaak boos, alsof er een vuurbal in mij zit. Ik werd dan op school heel vaak boos en maak ik ruzie. Nu doe ik dat eigenlijk bijna nooit meer.

Leerling (12 jaar)

Bijzonder Boksen

Soms gebeurd er voor de les van alles in mijn hoofd. Dan wil ik eigenlijk helemaal niet mee doen. Maar als ik dit doe, dan heb ik geen tijd om aan andere dingen te denken. Dat vind ik fijn.”

Leerling (21 jaar)

Bijzonder Boksen

Ik ken mijn eigen kracht vaak niet. Door het boksen heb ik geleerd dat ik heel sterk ben maar dat ik ook rustig aan kan doen. Dat voelt gewoon echt heel fijn.

Leerling (17 jaar)

Bijzonder Boksen

Door middel van Bijzonder Boksen zorgt Debby ervoor dat iedere deelnemer in zijn/haar kracht wordt gezet. Naast dat het een positieve invloed heeft op het zelfbeeld, leren de deelnemers hun krachten in te zetten, te doseren en te controleren. Buiten de psychische voordelen zijn de deelnemers ook nog eens actief bezig, het verbeterd hun motoriek en hand/oog coördinatie.

Coördinerend begeleider specifieke doelgroepen zorgboerderij

Bijzonder Boksen

HEEFT U EEN VRAAG? OF WILT U ZICH AANMELDEN VOOR ÉÉN VAN ONZE PROGRAMMA’S?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 + 2 =