boksprogramma’s

Hit 2B Fit biedt je verschillende boksprogramma’s aan die je op een unieke manier kennis laten maken met (kick)boksen. Alle trainingen zijn er op gericht om je niet alleen fysiek fitter te maken maar ook mentaal sterker te worden.

boksprogramma’s ontwikkeld door Hit 2b Fit

Hit 2B Fit biedt verschillende bokprogramma’s aan die je allemaal op een unieke manier kennis laten maken met boksen. De bokstrainingen van Hit 2B Fit leren je niet alleen hoe je moet boksen, je leert ook wat boksen met je doet. Balans, focus, kracht, ademhaling en energieregulatie zijn van groot belang. Het belangrijkste verschil met reguliere bokslessen is dat er bij de trainingen altijd aandacht wordt besteed aan je mentale gesteldheid. Wat zegt je mentale gezondheid over je gedrag? En hoe reageert jouw lichaam hierop?
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

“It’s the repetition of affirmation that leads to believe. And once that believe starts to become a deep conviction, things start to happen.”

Muhammad Ali

Bijzonder Boksen

Bijzonder Boksen is er speciaal voor kinderen en jong volwassenen met een (verstandelijke) beperking en/of jongeren met gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen. Rust, focus, concentratie, ademhaling en emotieregulering staan voorop.

Bokstrainingen voor groepen

Bootcamptraining gecombineerd met boksen, dat is wat Hit 2B Fit Fit-fighting Bootcamp is. Heerlijk boksen en (kick)boksen in de buitenlucht. Leren boksen én alle voordelen van een echte bootcamptraining.

BOKSen VOOR BEDRIJVEN

Wil jij positieve en gemotiveerde werknemers, die zich bewust zijn van hun innerlijke en fysieke kracht? Dan biedt Hit 2B Fit voor jouw organisatie een unieke en effectieve training. De ideale combinatie tussen mental coaching en bokstraining!

Onze programma’s worden verzorgd door gekwalificeerde coaches

HEEFT U EEN VRAAG? OF WILT U ZICH AANMELDEN VOOR ÉÉN VAN ONZE PROGRAMMA’S?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

8 + 10 =