Wie ben ik

Mijn naam is Debby Hartman-Van Maanen. Bedreven en gepassioneerd boks(fit)- en mindset coach. In mijn werk probeer ik zo veel mogelijk mensen te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen. Ik heb de missie om iedereen zijn of haar innerlijke kampioen te laten (her)ontdekken.
Ik ben er van overtuigd dat ons lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. En dat de connectie tussen deze twee bepaald hoe jij in het leven staat.
Als NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) coach kan ik jou uitleggen hoe je gewoontes/patronen in je leven kan doorbreken en te vertrouwen op je eigen kracht. Ik zal je vertellen over de werking van je brein en hoe jij invloed kan hebben op hoe je je voelt en welke gedachtes je hebt. Samen komen we in actie, letterlijk en figuurlijk.

Waarom wil ik dit zo graag delen? Ik heb je een verhaal te vertellen. Een verhaal over vallen en opstaan, over verslagenheid, verdriet en bodem van de put raken. Maar ook over de weg er uit, kiezen voor je passie, je missie en leven zoals jij dat graag wilt. Niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn, maar wel elke keer weer terug kunnen gaan naar jezelf waardoor je gefocust kan blijven en je doelen voor ogen kan blijven houden en verwezenlijken.

Mijn missie

Mijn missie is om door middel van boksen, vol toewijding, passie en liefde jou je innerlijke kampioen te laten ontdekken. Je sterker laten voelen, zowel van binnen als van buiten.
Zijn er bepaalde patronen in je leven die er voor zorgen dat je het gevoel hebt dat je vast zit, dat je niet bent waar je eigenlijk wilt zijn? Heb je blokkades waardoor er bepaalde krachtige eigenschappen onder een laagje stof zijn komen te zitten? En wil je deze blokkades opheffen?
We gaan jouw krachtige en sterke eigenschappen naar de voorgrond brengen en deze weer vol vertrouwen voelen en inzetten!

Samen met jou, boksen met je onderbewuste! Letterlijk, met de bokshandschoenen aan, maar ook figuurlijk door je binnenwereld te gaan verkennen. Zodat jij jouw doel en missie weer helder hebt en volledig kan vertrouwen op jouw innerlijke kampioen!

Mijn cv

  • NLP Mindset Coach
  • Master Culture Organisation and Management
  • Bachelor Antropologie
  • Fit-Fighting Instructeur
  • Elite Pads instructeur
  • Boxing Yoga coach
  • Group Trainer
  • Personal Trainer
  • Personal coach

KWAliteit voorop 

Het leveren van kwaliteit staat bij mij voorop. Ik heb opleidingen gevolgd in London aan The Hatton Academy en ben geaccrediteerd door de Engelse Boksbond. In Engeland ben ik tevens opgeleid tot BoxingYoga coach (yoga voor vechtsporters). Ook heb ik mijn Fit-Boksen instructeur papieren gehaald bij de Nederlandse Boksbond onder leiding van Rene Braad. Om altijd up-to-date te blijven zal ik mijzelf blijven uitdagen door zelf wekelijks (meerdere malen) te trainen en zo veel mogelijk bij te blijven leren waar zich de mogelijkheden zich aanbieden.
De mentale kant van mijn training is minstens zo belangrijk als de fysieke kant. Om jou en/of je organisatie zo goed mogelijk te begeleiden ben ik erkend NLP Master practitioner, ik ben Cultureel Antropoloog en heb ik een Master in Culture Organisation & Management.
Ik weet wat mensen doet bewegen, letterlijk en figuurlijk,

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Laat gerust je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

14 + 8 =