GRATIS SPORTEN IN DECEMBER!

Goede voornemens voor 2020? Waarom wachten? Maak nu al kennis met Fit-Boksen Bootcamp speciaal voor vrouwen. Jij mag de hele maand december GRATIS komen sporten en ervaren wat deze fantastische workout voor jou kan doen! 

2020 staat voor de deur. Je wilt je fysiek én mentaal fitter en energieker voelen. Maar hoe?

 Mijn decembercadeau aan jou: Een maand lang GRATIS sporten


Je wilt in het nieuwe jaar nu eens echt aan jezelf gaan werken, je fitter en energieker gaan voelen, de beste versie van jezelf zijn!
Maar hoe ga je dat doen? Je denkt vast: “Mijn conditie is zo slecht en ik ben helemaal niet sterk. Hoe moet ik het thuis en op werk allemaal inplannen? Die andere vrouwen zijn vast beter dan ik…. ik zal ze nooit bij kunnen houden!”  Niets is minder waar! Wij gaan jou helpen!!

En waarom zou je wachten tot het nieuwe jaar? Begin nu! In december!  Samen met mij en een hele enthousiaste en betrokken groep vrouwen, die allemaal hetzelfde willen als jij. Samen gaan we het beste uit jezelf halen!

Nu.. in december 2019.. ga jij je voorsprong maken op 2020!

 

Wat is Fit-boksen bootcamp?

Fit-boksen bootcamp een vorm van (kick)boksen waarbij je de technieken van (kick)boksen aanleert, in combinatie met kracht- en conditieoefeningen. Het gaat om een full-body workout, die je op je eigen tempo uitvoert. Vallen mag, opstaan moet! Met deze workout zal je je niet alleen fysiek maar ook mentaal veel sterker voelen.

Locatie en tijden:
Dinsdag 20:00-21:00
Donderdag 20:00- 21:00
Zaterdag 09:30-10:30

Derde verdieping, Parkeergarage Bisonspoor (maarssen) 

„Voordat mensen de drempel over gaan om te komen sporten hoor ik vaak. “Mijn conditie is niet voldoende, ik hou het vast niet bij, ik heb te veel overgewicht, ik ben niet sterk genoeg” en ga zo maar door. Allemaal belemmerende gedachte om niet deel te nemen terwijl je misschien echt wel aan de slag wilt.
Ik beloof je: “Jij kunt dit! En je gaat samen met mij en een enthousiaste groep vrouwen in december beginnen.“

Debby Hartman-Van Maanen

Eigenaar & coach

Actievoorwaarden

  • Actie is geldig van 1 december t/m 31 december
  • Er is GEEN bootcamp op: donderdag 5 december, dinsdag 24 december en donderdag 26 december
  • Aanmelden voor de betreffende les via de website of app is verplicht. VOL = VOL

Onze programma’s worden verzorgd door gekwalificeerde coaches

Kom je ook boksen in Utrecht?

Stel een vraag en laat je gegevens achter. Wij nemen graag contact op.