BOKSEN EN BOOTCAMP VOOR vrouwen 

HIT 2B FIT biedt speciaal voor vrouwen Boksen en Bootcamp aan tijdens Fit-Boksen Bootcamp. Een full-body workout, voor een krachtig lichaam en sterke geest! En jij kan hier bij zijn!

Ontdek je innerlijke kampioen met Fit-Boksen in Utrecht

 Onze missie is om door middel van fit-boksen, vol passie en toewijding, jou je innerlijke kampioen te laten ontdekken. Je sterk laten voelen, zowel van binnen als van buiten. We dagen je uit en zetten je op scherp om zo het beste uit jezelf te halen! Je krijgt niet alleen fysiek maar ook mentaal een enorme boost! Wil jij het ook ervaren? Boek dan direct jouw gratis proefles!

WENDY

Fit-Boksen Bootcamp brengt mij 2 uur in de week even tijd voor mijzelf. Altijd weer trots op mijzelf als ik thuis kom. Naast spieropbouw en conditie, maak ik met boksen mijn hoofd leeg en sla ik frustraties van mij af. Hierdoor voel ik mij weer helemaal in balans!

 

WENDY II

Hit 2B Fit heeft sporten voor mij leuk gemaakt! De combinatie tussen bootcamp en boksen, maakt het afwisselend en dat vind ik juist zo leuk! Lichamelijk én geestelijk voel ik mij hierdoor een stuk beter. 
Juist als ik even een off day heb ga ik bij Hit 2B Fit sporten, want dan kom ik gegarandeerd vrolijk en met heel veel energie weer thuis!

FEMKE

Met een uurtje boks-bootcamp ben je alles wat je die dag op je schouders hebt genomen, meteen kwijt: er is gewoon geen tijd voor stress, zorgen of frustratie. Kun je niet meer? Jawel, je kunt er altijd nog drie. Vallen mag, opstaan moet. En dat doe je.

ARMANDA

Ik ben net een paar maandjes begonnen met fit-boksen. Met name omdat ik eens wat anders wilde. Niet elke avond op de bank hangen, maar je emoties er even uitzweten! Ik heb enorm veel baat bij de afleiding die fit-boksen me geeft. Er is echt geen tijd meer om te denken aan alles wat er vandaag of gister gebeurde. En blijft het toch in mijn hoofd hangen? Dan stoten we die gedachten er wel weer uit.
Hit2Bfit is een groote aanrader omdat het een lekker laagdrempelige groep is, alles op je eigen tempo en elke keer weer de uitdaging om verder te gaan.

ESMERALDA

Het is heerlijk om lessen te volgen van Hit 2B Fit, na elke les heb ik alweer zin in de volgende les. Het geeft mij veel energie. De lessen zijn afwisselend en worden professioneel gegeven in een fijne groep met vrouwen.

FEMKE

Half boksen half bootcamp! Heerlijk worden afgemat In de buitenlucht, voor sterke vrouwen door sterke vrouwen!

FEMKE III

Na een drukke dag op het werk even je frustraties eruit gooien. Uit je hoofd in je lijf. En dat samen met allemaal lieve en gezellige vrouwen. Na afloop voel je je altijd goed en trots dat je het gedaan hebt.

SHARON

Ieder keer proberen je eigen grens op zoeken, dat maakt dat ik iedere keer met plezier naar de les ga. Het boksen en combinaties maken vind ik het leukste.

Boksen en Bootcamp op mooie locaties in utrecht

Kickboksen, Boksen en bootcamp in de buitenlucht op mooie locaties in Utrecht en tegelijkertijd een echte workout! Speciaal voor vrouwen. Goed voor lichaam en geest!

BOKSEN EN BOOTCAMP in MAARSSEN speciaal voor vrouwen

Hit 2B Fit biedt speciaal voor vrouwen: Fit-boksen Bootcamp aan. Boksen en Bootcamp in één.

  • Ben je nieuwsgierig naar boksen en kickboksen maar is de drempel naar een boksschool te hoog?
  • Heb je niet de ambitie om de nieuwe ringkampioen te worden maar wil je wel boksen om fit te worden?
  • Wil je niet alleen fysiek maar ook mentaal een boost krijgen?
  • Wil je in een super fijne laagdrempelige groep met vrouwen van alle leeftijden en achtergronden sporten? 

Dan is dit echt iets voor jou!

Waar en wanneer kan ik mee doen?

Wij zijn actief in Maarssen en omgeving Leidsche Rijn.

ROOSTER:

Maandag 20.00-21.00 
Dinsdag 20.00 – 21.00
Woensdag 20.00- 21.00 
Donderdag 19.30-20.30
Zaterdag 09.30 -10.30

LOCATIE:

HERFST/WINTER: Parkeergarage bisonspoor boven Monkey Town
LENTE/ZOMER: Haarrijnse strand

Onze programma’s worden verzorgd door gekwalificeerde coaches

Kom je ook boksen in De omgeving van Utrecht?

Stel een vraag en laat je gegevens achter. Wij nemen graag contact op.