Fit-Boksen bootcamp voor vrouwen in utrecht

Onze missie is om vol passie en toewijding, jou je innerlijke kampioen te laten ontdekken. Je sterk laten voelen, zowel van binnen als van buiten. We dagen je uit en zetten je op scherp om zo het beste uit jezelf te halen!

Ontdek je innerlijke kampioen met Fit-Boksen in Utrecht

Onze missie is om door middel van fit-boksen, vol passie en toewijding, jou je innerlijke kampioen te laten ontdekken. Je sterk laten voelen, zowel van binnen als van buiten. We dagen je uit en zetten je op scherp om zo het beste uit jezelf te halen! Je krijgt niet alleen fysiek maar ook mentaal een enorme boost! Wil jij het ook ervaren? Boek dan direct jouw gratis proefles!

Boksen én Bootcamp voor vrouwen

Onze missie is om door middel van fit-boksen, vol passie en toewijding, jou je innerlijke kampioen te laten ontdekken. Je sterk laten voelen, zowel van binnen als van buiten. We dagen je uit en zetten je op scherp om zo het beste uit jezelf te halen. Alles binnen een comfortabele, enthousiaste en gemotiveerde groep met vrouwen. Ons motto is: Jij beslist! Wij staan je bij. 

Ben jij er klaar voor? Woon jij in Maarssen, Vleuten, Leidsche Rijn of omgeving Utrecht, dan moet jij hier bij zijn!

Bootcamp gecombineerd met boksen en kickboksen, dat is waar Hit 2B Fit, Fit-boksen Bootcamp voor staat. (Kick)boksen zonder direct lichamelijk contact is gebleken goed tegen stress. Boksen geeft je ook nog eens controle over je ademhaling, het verbetert je uithoudings- en reactievermogen en het brengt je in balans.

 

Waar en wanneer kan ik meedoen?

Wij zijn actief in Maarssen, vleuten en omgeving Leidsche Rijn.

Check ons rooster voor de exacte locatie en lestijden.

Gratis proefles?

Wil je een keer een les proberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Onze programma’s worden verzorgd door gekwalificeerde coaches

Wij beantwoorden graag al je vragen

Stel een vraag en laat je gegevens achter. Wij nemen graag contact op.

15 + 7 =