Fit-Boksen bootcamp voor vrouwen in utrecht

Onze missie is om vol passie en toewijding, jou je innerlijke kampioen te laten ontdekken. Je sterk laten voelen, zowel van binnen als van buiten. We dagen je uit en zetten je op scherp om zo het beste uit jezelf te halen!

BOKSEN EN BOOTCAMP VOOR VROUWEN

Hit 2B Fit biedt speciaal voor vrouwen in de omgeving van Utrecht: Fit-boksen Bootcamp aan. Boksen en Bootcamp in één.

  • Ben je nieuwsgierig naar (kick)boksen maar is de drempel naar een boksschool te hoog?
  • Heb je niet de ambitie om de nieuwe ringkampioen te worden maar wil je wel boksen om fit te worden?
  • Wil je niet alleen fysiek maar ook mentaal een boost krijgen?
  • Wil je in een super fijne laagdrempelige groep met vrouwen van alle leeftijden en achtergronden sporten? 

Dan is dit echt iets voor jou! 

Jouw full-body workout in de omgeving Utrecht, Maarssen, Leidsche Rijn.

 

Maak kennis met onze leden

Ik ben Wendy, 43 jaar, alleenstaande moeder van 3 kinderen. Fit-Boksen Bootcamp brengt mij 2 uur in de week even tijd voor mijzelf. Altijd weer trots op mijzelf als ik thuis kom. Naast spieropbouw en conditie, maak ik met boksen mijn hoofd leeg en sla ik frustraties van mij af. Hierdoor voel ik mij weer helemaal in balans!

 

Ik ben Corry, 49 jaar, getrouwd, moeder van 3 én oma van een kleindochter (en een tweede op komst). Ik ga twee a drie keer per week naar Fit-Boksen Bootcamp. Ik merk dat ik mij daar heel goed bij voel. Niet alleen fysiek maar ook mentaal maakt het mij sterk. Ik vind het echt super leuk en ga er elke keer weer graag naartoe.

Ik ben Samantha, 33 jaar, moeder van 2 dochters.
Ik kom nu al bijna een jaar naar de fit-boksen bootcamp omdat je in 1 uur je hele lijf aan het trainen bent. Zowel fysiek als mentaal word je uitgedaagd. Dit geeft na afloop altijd weer veel energie. Even dat moment voor jezelf. De groep is divers, er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor plezier. We zijn er voor elkaar. Zoals Debby altijd zegt: vallen mag, opstaan moet!

Ik ben Monique, 34 jaar oud. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik boks 2x in de week bij Hit 2B Fit. Ik doe dit al bijna een jaar. Ik kom boksen om fit te blijven en mijn gewicht een beetje op pijl te houden. En met zo een leuke groep dames is het echt altijd weer een feestje!

 


Mijn naam is Rianne, 39 jaar, getrouwd en 2 kinderen. Boksen… dat was altijd al een droom van mij. Eerst vanwege de gedachte om de onrust uit mijn lijf te kunnen boksen. Nu juist meer om actief bezig te zijn, mijn hoofd leeg te maken en mentaal sterker te worden. Met boksen ga ik echt “uit mijn hoofd” om in de juiste flow te kunnen komen. Soms is dat lastig, maar wat geeft dat een kick als het lukt.

“You may never know what results come from your actions, but if you do nothing,
there will be no results.”

Mahatama Gandhi

FIT-Boksen: Bootcamp

VOOR VROUWEN

 

Boksen én Bootcamp voor vrouwen

Onze missie is om door middel van fit-boksen, vol passie en toewijding, jou je innerlijke kampioen te laten ontdekken. Je sterk laten voelen, zowel van binnen als van buiten. We dagen je uit en zetten je op scherp om zo het beste uit jezelf te halen. Alles binnen een comfortabele, enthousiaste en gemotiveerde groep met vrouwen. Ons motto is: Jij beslist! Wij staan je bij. 

Ben jij er klaar voor? Woon jij in Maarssen, Leidsche Rijn of omgeving Utrecht, dan moet jij hier bij zijn!

Bootcamp gecombineerd met boksen en kickboksen, dat is waar Hit 2B Fit, Fit-boksen Bootcamp voor staat. In circuitrondes van 30 sec, 1- of 2 minuten word je uitgedaagd het uiterste uit jezelf te halen. (Kick)boksen zonder direct lichamelijk contact is gebleken goed tegen stress. Boksen geeft je ook nog eens controle over je ademhaling, het verbetert je uithoudings- en reactievermogen en het brengt je in balans.

Naast fit-boksen bootcamp organiseren we ook regelmatig toffe workshops en doen we (op vrijwillige basis) mee met verschillende challenges.
Benieuwd? Neem alvast een kijkje op de Facebookpagina van Hit 2B Fit.

Waar en wanneer kan ik meedoen?

Wij zijn actief in Maarssen en omgeving Leidsche Rijn.

Check ons rooster voor de exacte locatie en lestijden.

Gratis proefles?

Wil je een keer een les proberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

AANMELDEN VOOR JE LES!
BEN JE AL ABONNEE? DAN KAN JE JE HIER AANMELDEN VOOR JE LES! ZO BEN JE GEGARANDEERD VAN JE PLEK!

 

Onze programma’s worden verzorgd door gekwalificeerde coaches

Wij beantwoorden graag al je vragen

Stel een vraag en laat je gegevens achter. Wij nemen graag contact op.

3 + 8 =