Fit-Boksen en Mental coaching

Onze missie is om door middel van fit-boksen, vol passie en toewijding, jou je innerlijke kampioen te laten ontdekken. Je sterk laten voelen, zowel van binnen als van buiten. We dagen je uit en zetten je op scherp om zo het beste uit jezelf te halen!

groepstraining En Personal Bokstraining

voor en dOOR VROUWEN

Hit 2B Fit biedt speciaal voor vrouwen: Fit-Fighting Bootcamp aan. Fit-Boksen en Bootcamp in één.

  • Ben je nieuwsgierig naar (kick)boksen maar is de drempel naar een boksschool te hoog?
  • Heb je niet de ambitie om de nieuwe ringkampioen te worden maar wil je wel boksen om fit te worden?
  • Wil je niet alleen fysiek maar ook mentaal een boost krijgen?
  • Wil je in een super fijne laagdrempelige groep met vrouwen van alle leeftijden en achtergronden sporten? 

Dan is dit echt iets voor jou! 

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Dat kan ook. Hit 2B Fit biedt voor jou speciale mental coaching en personal bokstrainingen aan.

“You may never know what results come from your actions, but if you do nothing,
there will be no results.”

Mahatama Gandhi

FIT-Boksen: Bootcamp

VOOR VROUWEN

 

Fit-Boksen Bootcamp

Onze missie is om door middel van fit-boksen, vol passie en toewijding, jou je innerlijke kampioen te laten ontdekken. Je sterk laten voelen, zowel van binnen als van buiten. We dagen je uit en zetten je op scherp om zo het beste uit jezelf te halen. Alles binnen een comfortabele, enthousiaste en gemotiveerde groep met vrouwen. Ons motto is: Jij beslist! Wij staan je bij. 

Ben jij er klaar voor?

Bootcamptraining gecombineerd met kickboksen, dat is waar Hit 2B Fit, Fit-Fighting Bootcamp voor staat. In circuitrondes van 30 sec, 1- of 2 minuten word je uitgedaagd het uiterste uit jezelf te halen. (Kick)boksen zonder direct lichamelijk contact is gebleken goed tegen stress. Boksen geeft je ook nog eens controle over je ademhaling, het verbetert je uithoudings- en reactievermogen en het brengt je in balans.

Naast fit-fighting bootcamp organiseren we ook regelmatig toffe workshops.
Benieuwd? Neem alvast een kijkje op de Facebookpagina van Hit 2B Fit.

Waar en wanneer kan ik meedoen?

Check ons rooster voor locatie en lestijden.

Gratis proefles?

Wil je een keer een les proberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

PErsonal Bokstraining & mental Coaching

Wil jij graag veranderen? Ben je burnt-out, neerslachtig, moe? Wil je patronen doorbreken en dingen nu echt eens anders gaan doen? Wil je van bepaalde gevoelens of gedachtes af die je belemmeren en misschien wel je dag beheersen? Wil je misschien gezonder leven, je minder vaak schuldig voelen, van onzekerheid af, geen masker meer dragen, jezelf goed genoeg voelen en meer energie hebben? Maar is het je nog niet gelukt om iets te vinden waar je blijvend resultaat mee behaald? Ontdek dan wat de mental coaching gecomibneerd met de personal bokslessen van Hit 2B Fit voor je kan betekenen.

Ik ben er van overtuigd dat ons lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. En dat de connectie tussen deze twee bepaald hoe jij in het leven staat.
Als NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) coach kan ik jou uitleggen hoe je gewoontes/patronen in je leven kan doorbreken en te vertrouwen op je eigen kracht. Ik zal je vertellen over de werking van je brein en hoe jij invloed kan hebben op hoe je je voelt en welke gedachtes je hebt. Samen komen we in actie, letterlijk en figuurlijk.

Als (Kick)boks-fit coach geef ik je boksles zonder direct lichamelijk contact. Dit is gebleken goed tegen stress en neerslachtigheid. Boksen geeft je ook nog eens controle over je ademhaling, het verbetert je uithoudings- en reactievermogen en het brengt je in balans. Deze training zijn daarom bij uitstek geschikt om je een energieboost te geven en je zelfverzekerder te voelen. 
Deze trainingen zijn anders dan andere personal bokstrainingen. Wij besteden altijd aandacht aan je mentale gezondheid. 

Alle reden dus om je bokshandschoenen aan te trekken en het te gaan ervaren. Benieuwd? Neem alvast een kijkje op de Facebookpagina van Hit 2B Fit.

Waar en wanneer kan ik meedoen

Wil jij mental coaching met personal bokstraining volgen, kijk dan bij Rooster en Tarieven voor de mogelijkheden.

Onze programma’s worden verzorgd door gekwalificeerde coaches

Wij beantwoorden graag al je vragen

Stel een vraag en laat je gegevens achter. Wij nemen graag contact op.

13 + 3 =