Boksevenementen & workshops

Hit 2B Fit biedt regelmatig toffe en interessante boksevenementen en/of workshops aan. Houd deze pagina  in de gaten en meld je direct aan!

boksevenementen & workshops

Veranderen, hoe doe je dat?

Waar?

Zwembad Safari
Bisonspoor 237, 3605 JM Maarssen

Wanneer

Woensdag 20 november

 

duur

inloop 19.15 aanvang 19.30
Afsluiting 22.30

Kosten

€37,- 
bootcampleden betalen €30,-

Veranderen, Hoe doe je dat?

Wil jij graag veranderen? Wil je patronen doorbreken en dingen nu echt eens anders gaan doen? Wil je van bepaalde gevoelens of gedachtes af die je belemmeren en misschien wel je dag beheersen?  Wil je misschien gezonder leven, je minder vaak schuldig voelen, van onzekerheid af, geen masker meer dragen, jezelf goed genoeg voelen of wat dan ook van deze aard, maar weet je niet hoe? Of weet je misschien wel hoe maar wil het op de een of andere manier niet lukken of is het steeds maar van tijdelijke aard?

Kom dan naar deze workshop! Hier leg ik je alles uit over onze hersenen en hoe deze invloed hebben op ons gevoel en vice versa. Waarom denk je wat je denkt en voel je wat je voelt en hoe kan je dit beïnvloeden. Zo kan je je gaan gedragen zoals je je echt wilt voelen en niet zoals je denkt dat de wereld jou wilt zien! Ben je er klaar voor om een basis te leggen voor langdurige verandering?

 

Nationale Vitaliteitsweek 23 t/m 27 september 2019

Waar?

Het liefst lekker Buiten, bij jouw organisatie in de buurt. Bij slecht weer is elke vergaderzaal of ruimte geschikt om aan het werk te gaan.

Wanneer

Maandag 23 t/m vrijdag 27 september

duur

90 min

Kosten

€550 
prijzen zijn exclusief btw en is tot en met 20 personen, Elke extra persoon (max 30) 20,-
 

BOKSEN & FUN VOOR BEDRIJVEN

Wil jij tijdens de nationale week van de vitaliteit ook samen met je collega’s een unieke sportieve uitdaging? Meld je dan aan voor de boksworkshop van Hit 2B Fit. Tijdens deze workshop doe je aan een vorm van (kick)boksen die er op gericht is om lichamelijk en geestelijk sterker en fitter te worden zonder (direct) fysiek contact. In een groep maak je kennis met een boksworkout waarbij je wordt uitgedaagd verder te kijken dan het boksen alleen.
Waar ligt je kracht en hoe zet je deze in? Elkaar motiveren en coachen op een luchtige en leerzame manier. Het motto van de trainingen is, samen uit samen thuis. 
Je leert je collega’s op een nieuwe manier kennen. Doen jullie mee?

Tijdens deze workshop wordt altijd rekening gehouden met het sportief niveau van de groep, iedereen kan dus met een veilig gevoel meedoen. 

HEEFT U EEN VRAAG? OF WILT U ZICH AANMELDEN VOOR ÉÉN VAN ONZE EVENEMENTEN?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.