Boksen voor bedrijven

Wil jij er voor zorgen dat jouw werknemers fysiek en mentaal sterk zijn? Dat ze  positief en vol vertrouwen hun werk kunnen doen? Boksen voor bedrijven van Hit 2B Fit biedt een unieke combinatie tussen mental coaching en fysieke training. 

 

Fysiek én mentaal sterke werknemers door boksen voor bedrijven

Met boksen voor bedrijven levert Hit 2B Fit een positieve bijdrage aan de mentale en fysieke vitaliteit van je collega’s en/of medewerkers. Medewerkers die gezond zijn en zich goed voelen presteren beter en zijn minder vaak ziek. Dit gaat verder dan alleen sporten, mentale gezondheid is minimaal zo belangrijk. Hoe te gek is het dat je je medewerkers iets kan bieden dat aan beide, fysieke én mentale gezondheid, de aandacht geeft.

Hit 2B Fit heeft een unieke methode ontwikkeld waarbij je door coaching én boksen weer helemaal op scherp wordt gezet. Samen besteden we aandacht aan je sterke eigenschappen en ontdekken we onbewuste beperkende patronen van jou en/of je team. Je gaat ontdekken waar je kracht zit én hoe je deze op de juiste manier kan inzetten. Hoe wordt en blijf jij baas over je eigen keuzes. 

“Focus on where you want to go, not on what you fear.”

Anthony Robbins

BOKS-INSPiratiesessie

Teambuilding die je altijd zal bijblijven

Hit 2B Fit biedt jou een je team ook de mogelijkheid om samen deze unieke inspiratiesessie mee te maken. Wil je elkaar beter leren kennen, weten wat je collega’s drijft, de neuzen dezelfde kant op hebben? Deze manier van teambuilding is vernieuwend en bij uitstek geschikt om letterlijk en figuurlijk met je team in beweging te komen. 

Leren over communicatie

Tijdens deze boks-inspiratiesessie leer je alles over de manier waarop je communiceert en welk effect dit heeft op het behalen van je doelen. Wat zegt jouw non-verbale communicatie over jou en de manier waarop je omgeving op je reageert? En wat kan jij hier aan doen? Als je verandering wilt dan moet je beginnen bij jezelf! Als team ga je ga je ontdekken wat een ieder individueel drijft en belangrijk vindt maar ook wat er belangrijk is voor het team. 

fysiek aan de slag

Om het gevoel van eigen kracht te versterken wordt deze sessie gecombineerd met boksen. Met bokshandschoenen aan, oog in oog met je collega staan. Wat doet dat met je en wat zegt dat over je. Wat voor een bokser ben je? Wat zegt jouw manier van boksen over jou? Een bijzonder uitdaging en verdieping staan centraal. Je gaat coachen, motiveren, en gecoacht worden. Een enorme boost voor je team waarbij het niet gaat om wie het sterkste is maar hoe je kan winnen door samen te groeien. Focus, rust, balans en concentratie zijn hierin de sleutelelementen.

We boksen zonder (direct) fysiek contact en houden ten aller tijden rekening met een ieders sportief niveau. Je kan dus met een veilig en gerust gevoel mee doen. Boksen voor bedrijven biedt jouw medewerkers een ervaring die ze nog lang zal bijblijven. 

Locatie

Hit 2B Fit, Boksen voor Bedrijven, komt graag bij op locatie of naar uw evenement. Heeft u geen locatie? Dan heeft Hit 2B Fit altijd een oplossing.

Aanmelden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Hit 2B Fit voor jouw team te bieden heeft? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Gegarandeerd:
N

een unieke ervaring voor jou en je team

N
doorbreken van blokkades in het team
N
versterken van krachtige eigenschappen
N
Iedereen baas over de eigen keuzes
N

Boksen als team

N

Rust, focus en balans in lichaam en geest

vitaliteitstraining

BOKSEN & FUN VOOR BEDRIJVEN

Wil jij ook samen met je collega’s een unieke sportieve uitdaging? Meld je dan aan voor de vitaliteitstraining van Hit 2B Fit. Tijdens deze workshop doe je aan een vorm van (kick)boksen die er op gericht is om lichamelijk en geestelijk sterker en fitter te worden zonder (direct) fysiek contact. Het motto van de trainingen is, samen uit samen thuis. Je leert je collega’s op een nieuwe manier kennen. 
Ideaal voor teamuitjes, een energieboost en fantastische verhalen op de werkvloer!

Tijdens deze workshop wordt altijd rekening gehouden met het sportief niveau van de groep, iedereen kan dus met een veilig gevoel meedoen. 

Locatie

Hit 2B Fit, Boksen voor Bedrijven, komt graag bij op locatie of naar uw evenement. Heeft u geen locatie? Dan heeft Hit 2B Fit altijd een oplossing.

Aanmelden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Hit 2B Fit voor jou te bieden heeft? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!

Laat je email achter en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Onze programma’s worden verzorgd door gekwalificeerde coaches

Wij beantwoorden graag al je vragen

Stel een vraag en laat je gegevens achter. Wij nemen graag contact op.

9 + 6 =